18 juni fotbollensdag på Lidingövallen

Ett av Lidingös största endagsevent.
Claudio Crevatin, italienaren som har gjort mycket för fotbollen och IFK Lidingö på ön.
Oppositionsrådet Daniel Larson, Alaa Mahmmod en annan aktiv före detta IFK Lidingö spelare och tränare på plats, och vår politiska sekreterare Veronica Lindholm. Med under dagen har också Grace Larson varit och Mahmoud Hassan som är den som har tagit de fina fotona.
Många socialdemokrater på plats som pratade både med föräldrar och barn. Här syns bland annat Niclas Svensson, Kultur- och fritidsnämnden och Christian Jonsson, ersättare Omsorgs- och socialnämnden.
Marianne von Döbeln fanns på plats både som hejande publik till barnbarnet som spelade match och som aktiv sosse. Hon är ledamot i Omsorgs- och socialnämnden.

Stort tack till IFK Lidingö för att vi hade möjlighet att få delta på plats och träffa föräldrar, far- och morföräldrar och vänner till alla Lidingös fotbollsspelare. De är nu cirka 3 000 aktiva spelare i kvarterslag dvs åldrarna 6 – 17 år. Vilket vi tycker är jättekul!

Vi socialdemokrater ser fram emot att få vara med och lösa problemet med dagvattnet i Kommunfullmäktige. Det ska gå att finna lösningar för att kunna bygga ännu en fotbollsplan. Behovet finns och vi vill bidra till att det rika kultur- och idrottslivet fortsätter att utvecklas på vår ö med en grön och ansvarstagande politik.

facebook Twitter Email