Daniel Larson (S) oppositionsråd kommenterar Lidingös tillträdande minoritetsstyre

Daniel Larson (S) oppositionsråd kommenterar Lidingös tillträdande minoritetsstyre: - Moderaterna och Lidingöpartiet kommer med stöd av Sverigedemokraterna att kunna driva igenom en populistisk och högerkonservativ politik. Jag är förvånad över att Lidingöpartiets nya ledning nu har tagit i hand med Moderaterna och Sverigedemokraterna om ytterligare skattesänkningar och att sälja ut stadens, det vill säga Lidingöbornas, förskolor, hemtjänst, fastigheter och bostadsrätter.

Daniel Larson (S) oppositionsråd kommenterar Lidingös tillträdande minoritetsstyre:

– Moderaterna och Lidingöpartiet kommer med stöd av Sverigedemokraterna att kunna driva igenom en populistisk och högerkonservativ politik. Jag är förvånad över att Lidingöpartiets nya ledning nu har tagit i hand med Moderaterna och Sverigedemokraterna om ytterligare skattesänkningar och att sälja ut stadens, det vill säga Lidingöbornas, förskolor, hemtjänst, fastigheter och bostadsrätter.

Daniel fortsätter:
– Vi Socialdemokrater står upp för Lidingös barn och ungas rätt till en trygg uppväxt, där alla barn ska klara skolan och ha rätt till en meningsfull fritid. Vi kommer verka för att Sveriges bästa äldreomsorg ska finnas på Lidingö och att hela ön ska bjudas in till en klimatomställning med höga ambitioner. Vi vill samla en stark opposition som ett tydligt alternativ. Jag vill därför uppmuntra Lidingöborna och alla som verkar på ön att engagera sig för en bättre och hållbar framtid för Lidingö, avslutar Daniel Larson.

Här kan du läsa hela artikeln:

Stort missnöje hos oppositionen – Lidingö Nyheter (lidingonyheter.se)

facebook Twitter Email