Distriktårskongress 2022

Lidingös delegationsombud: Annica Grimlund, Daniel Larson, Ewa Lantz, George Gibul, Eva Larsson, Gill Lindroos och saknas på bild gör ombudet Felix Forsberg.

Socialdemokraterna Stockholm läns distriktårskongress

Denna helg den 23-24 april har en delegation från Lidingö deltagit på Socialdemokraterna Stockholm läns distriktsårskongress. Vi har fått umgås med våra partivänner. Hanterat motioner, diskuterat politik på seminarier och med varandra vid kaffet, antagit vårt regionala handlingsprogram, lyssnat till bra och intressanta tal. Bland annat av vårt oppositionsregionråd Aida Hadzialic, finansminister Mikael Damberg och en videohälsning från vår partiordförande, statsminister Magdalena Andersson. Vi är också extra glada över att Lidingö åter igen finns representerade i Distriktets styrelse med en ersättarplats som innehas av vårt oppositionsråd.

I helgen firade också vårt parti hela 133 år. Vi har alltid kämpat för ett jämlikt, solidariskt och demokratiskt samhälle – det tänker vi fortsätta med då vi vet att vårt Lidingö och Sverige kan bättre!

facebook Twitter Email