Fira Första maj med oss!

På första maj, arbetarrörelsens internationella högtidsdag, samlas socialdemokrater och LO-medlemmar över hela landet. I år under parollen ”För hela Sverige”.

Socialdemokraterna på Lidingö hälsar dig varmt välkommen att fira första maj tillsammans med oss!

Välkommen från kl.10.00 och fram till cirka 12.30 i partilokalen på Sturevägen 38. Det serveras enklare förtäring och kaffe. Vill du rita/skriva ditt eget plakat finns material för det.

Det kommer att finnas första maj märken till försäljning. De kostar 40 kronor st. Om du vill förbeställa märken swishar du till 070 477 48 94. Först till kvarn gäller.

Efter firandet på Lidingö samlas vi i Humlegården i god tid före 1-majtågets avmarsch kl.14:00 mot Norra Bantorget och Brantingparken. Där uppträder Panetoz och Mikael Damberg talar.

För hela Sverige

Rättvisa, respekt och gemenskap har byggt vårt land genom generationer. Men samhällsgemenskapen håller på att falla sönder.
Många i Sverige kämpar i vardagen, och tvingas vända på varje krona för att få ekonomin att gå ihop. För en del räcker det inte ändå. Dyra elräkningar, rekordhöga matpriser, stigande räntor och hyror drabbar många hårt. Människor ser sina livsverk gå i upp i rök, personalen i välfärden får springa snabbare och tryggheten minskar.
Samtidigt har vi en regering som saknar handlingskraft, som har glömt en majoritet av Sverige. De prioriterar att ge mer åt dem som redan har, snarare än att se hela vårt land. Det är inte rättvist. Det är inte det Sverige vi känner.

Vi socialdemokrater tror på en annan väg. Vi vill se en politik för en ökad samhällsgemenskap. För rättvisa, respekt och gemensamt ansvar. En politik för hela Sverige.
Vi vill att det ska gå bra för alla barn i vårt land, att man ska växa upp i trygghet, ta sig igenom skolan och få ett jobb, och kunna bidra till vår gemenskap. Oavsett vem man är, oavsett var man bor, oavsett tjocklek på plånboken.

Sverige behöver bli mer rättvist, mer som Sverige. På första maj står vi tillsammans upp för alla i Sverige – för hela Sverige. Gör det du med!

facebook Twitter Email