Öppet möte torsdag 25/8

Socialdemokraterna Lidingö möter Ett hållbart Lidingö och bjuder in till ett öppet möte torsdag 25 augusti. Tema: Klimatomställning görs bäst gemensamt. Vi ses på S:ta Annagården adress: Kvarnvägen 1. Lokal: Stora salen Kl.17:00 – 18:00
Medverkande: Ingrid Hesser, Gunilla Östberg från nätverket Ett hållbart Lidingö. Daniel Larson, oppositionsråd Socialdemokraterna Lidingö.

Lidingös unika och känsliga skärgårdsmiljö ska värnas. Hela Lidingö ska inbjudas till att delta i en omställning med höga ambitioner. Vi vill att staden anställer en hållbarhetsstrateg och att tuffare miljökrav ställs i stadens upphandlingar. Vi vill underlätta för kloka miljö- och klimatval och satsar på klimatsmart byggande, solenergi, hållbara energi-, uppvärmnings- och återvinningssystem, utbyggd laddinfrastruktur, giftfri miljö, ren luft, rent vatten och rena bottnar i sjöar och utmed vår kust.

Det går även att delta via zoom. Zoom-länk och passcode nedan:
https://socialdemokraterna.zoom.us/j/84683031818
Passcode: 665992

Medverkande: Ingrid Hesser, Gunilla Östberg från nätverket Ett hållbart Lidingö. Daniel Larson, oppositionsråd Socialdemokraterna Lidingö.

Ett hållbart Lidingö är ett partipolitiskt och religiöst obundet nätverk på Lidingö som vill snabba på omställningen till en klimat- och miljömässigt hållbar framtid – för oss själva, våra barn och våra barnbarn. Nätverkets gemensamma drivkraft är att den omställning som vi behöver göra privat, i samhället och i näringslivet kan bara lyckas om vi arbetar tillsammans!

Här kan du läsa mer:

Här kan du bli medlem i Ett hållbart Lidingö. Det är gratis! https://www.etthallbartlidingo.se/bli-medlem/

Gå med i nätverkets facebook-grupp: https://www.facebook.com/groups/etthallbartlidingo/

facebook Twitter Email