Gå till innehåll

Nyheter

 • Vi ställer Lidingös styre till svars för förseningarna med nya Lilla Lidingöbron

  Ingen har väl undgått de fortsatta problemen med nya Lilla Lidingöbron. Lidingöbanan som var planerad att börja rulla på den nya bron i september 2023 är fortfarande fast att köra sträckan Baggeby – Gåshaga brygga, många månader senare. Lidingöbor som behöver kollektivtrafiken eller väljer att resa klimatsmart blir hänvisade till överfulla ersättningsbussar, fler byten och får förlängd restid.
 • God Jul och Gott Nytt År!

  Vi vill rikta ett stort tack till alla medlemmar, Lidingöbor och samarbetspartners för det gångna året. Vi är så glada över engagemanget, delaktigheten och drivet hos såväl medlemmar som näringsliv, fackföreningar och opinionsbildare i arbetet för ett tryggare, jämlikt och hållbart Lidingö.
 • Budget 2024

  Vi har i veckan presenterat 2024 års budgetmotion. Läs eller ladda ner den här. Tryck på "+" nedan för att visa filen.
 • Rädda Nattugglan

  M, LP och SD försöker stänga Lidingös enda nattöppna barnomsorg. Det skulle drabba öns ensamstående föräldrar.Vi vill hålla nattugglan öppen. Stå upp för rätten till barnomsorg!
 • Studiebesök hos Mikamottagningen och Mika Hälsa

  17 oktober bjöd vi i Socialdemokraterna Lidingö in oppositionens gruppledare, nämndrepresentanter, nämndordförande i omsorgs- och socialnämnden samt omsorgs- och socialförvaltningens chef till ett studiebesök hos Mika-mottagningen och Mika Hälsa.